VILA APOLON II

Локација: Вила се наоѓа на одлична локација, на околу 50 м од плажата, непосредно до шеталиштето. Структура: На вториот кат на вилата има две двокреветни соби (бр. 3 и 4)…

Коментарите се исклучени на VILA APOLON II