AFRODITI

Лефкада е прекрасен остров на јонско море, идеален за активен одмор, со премногу плажи, заливи и островчиња за истражување. Вилата Afroditi се наоѓа во самиот центар на Нидри, најголемиот и најпознатиот…

Коментарите се исклучени на AFRODITI

Вила Порто Фино – Никиана – Лефкада

Никиана е мало рибарско место кое се наоѓа меѓу главниот град Лефкас и Нидри. Ова место има идеална местоположба за сите оние кои сакаат да го истражуваат прекрасниот остров, исто…

Коментарите се исклучени на Вила Порто Фино – Никиана – Лефкада

Вила Џорџ– Нидри

Студиа Џорџ – Нидри Б кат – во самиот центар на местото, 100 метри од плажа, на само 20 метра многуте таверни и шеталиштето,  прикладни места за паркирање во близина.…

Коментарите се исклучени на Вила Џорџ– Нидри

Вила Јонио – Катизма

Лефкада е прекрасен остров на јонско море, идеален за активен одмор, со премногу плажи, заливи и островчиња за истражување. Вилата Ionio се наоѓа надвор од Агиос Никитас, идеално место за патниците кои…

Коментарите се исклучени на Вила Јонио – Катизма

Вила Спирос

Вила Спирос се наоѓа на 300метри од плажа, на почетокот на Аг.Никитас (види мапа) во нејзина близина се наоѓа продавница на 100м,rent a car и rent a bike на 100м,…

Коментарите се исклучени на Вила Спирос