Вила Фиоре – Парга

Вила Фиоре, Парга, Јонско море   Парга е град чии корени се протегаат до античкиот период, но била и под силно влијание на западната цивилизација и култура. Опкружен со различни култури,…

Коментарите се исклучени на Вила Фиоре – Парга