ВИЛА АЛЕКСАНДАР

ФУРКА-АЛЕКСАНДАР Вила Alexandar е комплекс од 4 згради кои што се наоѓаат во исто двор. Дуплексите во вилата се состојат од 2 спални соби во кои што има по 2…

Коментарите се исклучени на ВИЛА АЛЕКСАНДАР

ФУРКА АГИОС ГЕОРГИОС

Студиа Агиос Георгиос Б категорија – 70 метри од плажа, прекрасно уреден двор со многу зеленило, маслинки, опремен со детски играчки и скара на користење  и дел за дружење. Студијата…

Коментарите се исклучени на ФУРКА АГИОС ГЕОРГИОС