Вила Асимина – Пефки, Евиа

Островот Евија е втор по големина остров во Грција. Се протега по брегот на Беотија и Атика од северните споради до островот Андрос во близина на Киклади. Главниот град на Халкидис е…

Коментарите се исклучени на Вила Асимина – Пефки, Евиа

Вила Анемос – Пефки, Евиа

Островот Евија е втор по големина остров во Грција. Се протега по брегот на Беотија и Атика од северните споради до островот Андрос во близина на Киклади. Главниот град на Халкидис е…

Коментарите се исклучени на Вила Анемос – Пефки, Евиа