PREMIUM BEACH 5* 8ми Декември

8ми Декември Premium Beach 5* – Голем – Драч 3 ноќевања 05.12-08.12.2020   Прв ден: 05.12.2020 (сабота) Состанок на групата рано наутро на спортска сала Битола, тргнување према Драч со…

Коментарите се исклучени на PREMIUM BEACH 5* 8ми Декември