8ми Септември во Валона

8ми септември во Валона – мини одмор на брегот на Јадранско и Јонско море Валона прераснува во европска туристичка дестинација, на самата граница помеѓу Јадранското и Јонското море. Се чини,…

Коментарите се исклучени на 8ми Септември во Валона

8ми Септември на Кефалонија

8ми Септември мини одмор на Кефалонија и Јонско море   4 ноќи / 5 дена – автобус Јонско море и неговата прочуена убавина ќе ја видите во една програма од 5 дена. Кефалонија и Итака…

Коментарите се исклучени на 8ми Септември на Кефалонија