ЈЕРИСОС-SOULA

1/2 Студио 1/2 + 1/2 +2 Апартман  50 МЕТРИ ОД ПЛАЖА ЈЕРИСОС е најубавото и најголемото туристичко место на третиот крак Атос.Има прекрасна долга песочна плажа  која во зеленило и…

Коментарите се исклучени на ЈЕРИСОС-SOULA

ЈЕРИСОС – КЛЕОПАТРА

ВИЛА KLEOPATRA - ЈЕРИСОС      НА ПЛАЖА ЈЕРИСОС е најубавото и најголемото туристичко место на третиот крак Атос.Има прекрасна долга песочна плажа  која во зеленило и бујна вегетација ве разладува…

Коментарите се исклучени на ЈЕРИСОС – КЛЕОПАТРА