NIKITI CLUB

Вила ЈК Никити Клуб, е бивши хотел Торонеос, кој е реновиран и пренаменет во апартманско сместување. Истиот се наоѓа на 150м од плажа, на почетокот на Никити, веднаш на влез…

Коментарите се исклучени на NIKITI CLUB

Вила Никити Беј

  Локација/ Кординати:  40.222535, 23.660944   Вила НИКИТИ БЕЈ “А” Никити                 Лето 2020 Грција  Никити Беј Апартмани е изградена 2014год. a сите соби се со нов мебел од 2019год. Вилата е лоцирана во живописното…

Коментарите се исклучени на Вила Никити Беј