Ikos Olivia 5*

Ikos Olivia 5* Регуларна понуда од Ikos Olivia 5*   IKOS OLIVIA 5* GERAKINI                                                                                                  www.ikosresorts.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО 4 31.03.23 17.04.23 18.04.23 27.04.23…

Коментарите се исклучени на Ikos Olivia 5*

Ikos Oceania 5*

Регуларна понуда од Ikos Oceania 5*   IKOS OCEANIA 5* NEA MOUDANIA                                                                              www.ikosresorts.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО 4 31.03.23 17.04.23         18.04.23 27.04.23         28.04.23…

Коментарите се исклучени на Ikos Oceania 5*

Kassandra Palace 5*

Регуларна понуда од Kassandra Palace 5*   KASSANDRA PALACE 5* KRIOPIGI                                                       www.kassandra-palace.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 2/1/4 24.04.23 12.05.23 13.05.23 26.05.23 27.05.23 16.06.23 17.06.23 07.07.23…

Коментарите се исклучени на Kassandra Palace 5*

Anthemus Sea 5*

Early Booking Discount понуда од Anthemus Sea 5*   ANTHEMUS SEA BEACH HOTEL & SPA 5* Nikiti                       www.anthemussea.gr                          ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 2/1/4/10 14.04.23 18.05.23 19.05.23…

Коментарите се исклучени на Anthemus Sea 5*

Ammon Zeus 5*

Early Booking Discount понуда од Ammon Zeus 5*   AMMON ZEUS 5* KALITHEA                                                          www.ammon-zeus.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 2/4 28.04.23 18.05.23 19.05.23 01.06.23 02.06.23 15.06.23…

Коментарите се исклучени на Ammon Zeus 5*

Aristoteles Holiday Resort

Early Booking Discount понуда од Aristoteles Holiday Resort 4*   ARISTOTELES HOLIDAY RESORT&SPA **** OURANOUPOLIS www.aristoteles.gr ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –СЕ ВКЛУЧЕНО 4 01.05-20.05 30.09-31.10 21.05-30.06 09.09-29.09 01.07-04.08 26.08-08.09 05.08-25.08…

Коментарите се исклучени на Aristoteles Holiday Resort

Lily Ann Boutique

Early Booking Discount понуда од Lily Ann Boutique   ACROTEL LILY ANN BOUTIQUE    Akti Elias                                  www.acrotel.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 1/2/4 13.05.23 09.06.23 10.06.23 21.07.23 22.07.23 26.08.23 27.08.23…

Коментарите се исклучени на Lily Ann Boutique

Lily Ann Village 3*

Early Booking Discount понуда од Lily Ann Village 3*   ACROTEL LILY ANN VILLAGE 3*                                www.acrotel.gr                  ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 2/1/4 13.05.23 09.06.23 10.06.23 21.07.23 22.07.23 26.08.23…

Коментарите се исклучени на Lily Ann Village 3*

Athena Pallas Village 5*

Early Booking Discount понуда од Athena Pallas Village 5*   ACROTEL ATHENA PALLAS 5* AKTI ELIAS                           www.acrotel.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА - ПОЛУПАНСИОН 2/1/4 01.04.23 12.05.23 13.05.23 09.06.23 10.06.23…

Коментарите се исклучени на Athena Pallas Village 5*

Portes Lithos 5*

Early Booking Discount понуда од Portes Lithos 5*   PORTES LITHOS LUXURY RESORT 5* NEA POTIDEA www.porteslithos.gr 2/4 29.04.23 20.05.23 21.05.23 20.06.23 21.06.23 07.07.23 08.07.23 02.09.23 03.09.23 20.09.23 21.09.23 04.10.23 05.10.23 31.10.23…

Коментарите се исклучени на Portes Lithos 5*

Al Mare 3* – Polichrono

Early Booking Discount понуда од Al Mare 3*   AL MARE 3* POLICHRONO                                         www.almare-hotel.com ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 10 25.05-03.06 04.06-15.06 16.06-05.07 26.08-10.09 06.07-25.08 11.09-22.09 Standard Room Front Sea…

Коментарите се исклучени на Al Mare 3* – Polichrono

Grecotel Margo Bay & Club Turquise 4*

Early Booking Discount понуда од Grecotel Margo Bay & Club Turquise 4*   GRECOTEL MARGO BAY & CLUB TURQUOISE 4*                             www.margobay.com                                  ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 2/1/4…

Коментарите се исклучени на Grecotel Margo Bay & Club Turquise 4*

Bianco Olympico Beach Resort 4* – Vatopedi

Early Booking Discount понуда од Bianco Olympico Beach Resort 4*       BIANCO OLYMPICO BEACH RESORT 4* VATOPEDI              www.biancoolympico.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –СЕ ВКЛУЧЕНО 2/4 01.05.23 31.05.23 01.06.23 16.06.23…

Коментарите се исклучени на Bianco Olympico Beach Resort 4* – Vatopedi

Diaporos 3* – Vourvourou

Early Booking Discount понуда од Diaporos 3*   +2     DIAPOROS HOTEL 3* VOURVOUROU              www.hotel-diaporos.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 0/10 01.06-10.06 11.09-30.09 11.06-20.06 01.09-10.09 21.06-10.07 21.08-31.08 11.07-20.08…

Коментарите се исклучени на Diaporos 3* – Vourvourou

Village Mare 4* – Metamorfosis

Early Booking Discount понуда од Village Mare 4*   VILLAGE MARE METAMORFOSI 4* METAMORFOSIS                              www.villagemare.gr     ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО 2/1 16.05.23 31.05.23 01.06.23 15.06.23 16.06.23 30.06.23…

Коментарите се исклучени на Village Mare 4* – Metamorfosis

Palladium 3* – Kriopigi

Early Booking Discount понуда од Palladium 3*   PALLADIUM 3* KRIOPIGI                                                            www.hotel-palladium.gr ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН 2/0/10 19.05.23 01.06.23 02.06.23 15.06.23 16.06.23 29.06.23 30.06.23 20.07.23 21.07.23 19.08.23…

Коментарите се исклучени на Palladium 3* – Kriopigi

Sani Asterias 5* – Sani Resort

First Minute понуда од Sani Asterias 5*   SANI ASTERIAS 5* SANI RESORT                                               www.sani-resort.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 4 28.04.23 18.05.23 19.05.23 26.05.23 27.05.23 03.06.23 04.06.23…

Коментарите се исклучени на Sani Asterias 5* – Sani Resort

Porto Sani 5* – Sani Resort

First Minute понуда од Porto Sani 5*   PORTO SANI 5* SANI RESORT ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – КОМПЛЕТ ПАНСИОН 4 31.03.23 17.04.23 18.04.23 27.04.23 28.04.23 18.05.23 19.05.23 26.05.23 27.05.23 03.06.23 04.06.23…

Коментарите се исклучени на Porto Sani 5* – Sani Resort

Sani Dunes 5* – Sani Resort

First Minute понуда од Sani Dunes 5*   SANI DUNES 5* SANI RESORT                                                                                                     www.sani-resort.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН 4 21.04.23 27.04.23 28.04.23 18.05.23 19.05.23 26.05.23 27.05.23 03.06.23 04.06.23…

Коментарите се исклучени на Sani Dunes 5* – Sani Resort