8ми септември во Валона

Валона прераснува во европска туристичка дестинација, на самата граница помеѓу Јадранското и Јонското море. Се чини, место идеално за летување на просечно македонско семејство. Поефитно од Грција, дури и од…

Коментарите се исклучени на 8ми септември во Валона

Grand Blue Fafa Resort 5*

Хотел Grand Blue Fafa е најновиот и најпрестижниот хотел во Албанија. Се наоѓа во областа на Long Beach Golem, изграден е во јуни 2018 година и нуди луксуз и можност…

Коментарите се исклучени на Grand Blue Fafa Resort 5*

Hotel Fafa Premium 4*

Хотел  Fafa Premium луксузен хотел во Албанија, кој се наоѓа до Хотел Grand Blue Fafa. Се наоѓа во областа на Long Beach Golem, изграден е во јуни 2016 година. Хотелот…

Коментарите се исклучени на Hotel Fafa Premium 4*

КСАМИЛ-ЛУНА

Локација Вилата се наоѓа во Ксамил, едно од најпознатите летувалишта во Албанија, место со прекрасни егзотични плажи и тиркизно море и неколку острови до кои може да се стигне со пливање. Освен…

Коментарите се исклучени на КСАМИЛ-ЛУНА