Casa Karina 4*

You are currently viewing Casa Karina 4*

Специјална понуда од Casa Karina 4*

 

CASA KARINA 4* BANSKO

 

ALL INCLUSIVE / EUR

 

14.04.2023
16.04.2023

STANDARD

 

 

P.P.P.D.IN DOUBLE ROOM

57

DOUBLE ROOM

114

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

159

SINGLE ROOM

85

DBL 1+1 CHD (6-11,99)

94

DBL 1+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

94

DBL 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

128

DBL 2+1 CHD (0-5,99)

114

DBL 2+1 CHD (6-11,99)

148

DBL 2+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)

114

DBL 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

148

DBL 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

182

STUDIO

 

 

STUDIO 2 ADULTS

118

ST2AD 1+1 CHD (6-11,99)

96

ST2AD 1+2 CHD (0-3,99) (6-11,99)

96

ST2AD 2+1 CHD (0-3,99)

118

1 BEDROOM APARTMENT

 

 

APARTMENT 2AD

121

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

166

APT2 2+1 CHD (0-5,99)

121

APT2 2+1 CHD (6-11,99)

155

APT2 2+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)

121

APT2 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

155

APT2 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

189

STUDIO LUX

 

 

STUDIO 2 ADULTS

134

STUDIO 2 ADULTS+EXTRA BED

180

ST2AD 2+1 CHD (0-5,99)

134

ST2AD 2+1 CHD (6-11,99)

168

ST2AD 2+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)

134

ST2AD 2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

168

ST2AD 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

203

2 BEDROOM APARTMENT

 

 

APARTMENT 4 AD

241

APARTMENT 4 AD+EXTRA BED

287

APT4 3+1 CHD (6-11,99)

218

APT4 3+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

218

APT4 3+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

252

APT4 4+1 CHD (0-5,99)

241

APT4 4+1 CHD (6-11,99)

276

APT4 4+2 CHD (0-5,99) (0-5,99)

241

APT4 4+2 CHD (0-5,99) (6-11,99)

276

APT4 4+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

310

RELEASE DAYS

14

Минимум престој:

 

Бр на ноќи

Од

До

3

14.4.2023

16.4.2023

Напомена:

Во цената е вклучено:внатрешен базен, сауна, парна бања, wi-fi низ цел хотел, детско катче.

Подземна гаража со видео надзор со ограничени места: 6,20€ за 24 часа.

Бањарка: 2,60€ еднократно за цел престој со депозит од 15,40€

Baby Cot – 2,60€ на ден;

Туристичка такса 1€ по лице на ден се плаќа во агенција;

Политика за откажување:

8 дена пред Chek In – Без Пенали

7-0 дена 100% пенали;

Предвремено заминување од хотел, неискористен дел не се рефондира;

Не пристигнување во хотел 100% пенали;