Студиа БУБАМАРА Крушево

You are currently viewing Студиа БУБАМАРА Крушево

Студиата „Бубамара“ се наоѓаат во самиот центар на Крушево, оддалечени само 50 метри од градскиот плоштад. Бо близина на вилата има паркинг простор за одреден број на возила. Студиата имаат еден брачен лежај и едно дополнително легло од типот на спуштање. Максимум капацитет на секое студио е двајца возрасни и едно или две деца. Секое студио располага со сопствен тоалет, кујна, кабелска телевизија, интернет и фен и централно греење.

Цената за наем на  апартман  1.400 денари за наем на апартман од вечер.

Апартманите имаат капацитет за двајца возрасни со едно до две деца.