BRILLIANT HOTEL & SPA 4* – ДРАЧ

You are currently viewing BRILLIANT HOTEL & SPA 4* – ДРАЧ

Лоциран е во областа Голем – Драч на 300 метри до “Qerret Beach”

Хотелот располага со приватен паркинг, приватна плажа , базен , детски клуб и базен, ресторан , бесплатно WI-FI , 24ч рецепција , фитнес центар , 2 ресторани , 4 барови rooftop тераса итн.

Собите располагаат со сопствено WC, тераса, гардеробер,електричен бокал, ТВ итн.

Мали и Роби плажата се на 75 метри од хотелот додека пак Голем плажата е на некои 2.8км оддалеченост.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НA НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ИЛИ ПОЛУПАНСИОН

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕУР, ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ОД 61,8МКД

BRILLIANT HOTEL / 4 STAR / DURRES
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 01.11.2020
31.12.2020
01.01.2021
30.04.2021
01.05.2021
31.05.2021
01.06.2021
30.06.2021
01.07.2021
31.08.2021
01.09.2021
30.09.2021
ЦЕНИ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
STANDARD ROOM
DOUBLE 55 55 74.8 84 95 84
SINGLE 48 48 65 74 83 74
TRIPLE 76 76 106 119 132 119
2+1 CHD (0-5,99) 55 55 74.8 83.6 94.6 83.6
2+1 CHD (6-11,99) 69 69 94 105 118 105
JUNIOR SUITE
DOUBLE 95 95 115 124 135 124
SINGLE 83 83 101.2 110 118.8 110
TRIPLE 132 132 162 175 188.1 175
2+1 CHD (0-5,99) 95 95 115 123.2 134.2 123.2
2+1 CHD (6-11,99) 118 118 143 154 168 154
2+2 CHD (0-5,99) (0-5,99) 94.6 94.6 114.4 123.2 134.2 123.2
2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 118 118 143 154 168 154
2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 140 140 170 184 200 184
3+1 CHD (0-5,99) 132 132 161.7 174.9 188.1 174.9
3+1 CHD (6-11,99) 156 156 190 206 222 206
DELUXE SUITE
DOUBLE 134.2 134.2 143 154 173.8 154
SINGLE 118.8 118.8 127.6 136.4 154 136.4
TRIPLE 188.1 188.1 201.3 214.5 244.2 214.5
2+1 CHD (0-5,99) 134.2 134.2 143 154 173.8 154
2+1 CHD (6-11,99) 167.4 167.4 178.7 192.2 217 192.2
2+2 CHD (0-5,99) (0-5,99) 134.2 134.2 143 154 173.8 154
2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 167.4 167.4 178.7 192.2 217 192.2
2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 199.6 199.6 213.4 229.3 259 229.3
3+1 CHD (0-5,99) 188.1 188.1 201.3 214.5 244.2 214.5
3+1 CHD (6-11,99) 221.3 221.3 237 252.7 287.3 252.7
ПОЛУПАНСИОН 01.11.2020
31.12.2020
01.01.2021
30.04.2021
01.05.2021
31.05.2021
01.06.2021
30.06.2021
01.07.2021
31.08.2021
01.09.2021
30.09.2021
 
ЦЕНИ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
STANDARD ROOM
DOUBLE 77 77 96.8 105.6 116.6 105.6
SINGLE 58.3 58.3 75.9 84.7 93.5 84.7
TRIPLE 109 109 139 152 165 152
2+1 CHD (0-5,99) 77 77 96.8 105.6 116.6 105.6
2+1 CHD (6-11,99) 101.4 101.4 126.2 137.5 151 137.5
JUNIOR SUITE
DOUBLE 116.6 116.6 136.4 145.2 156.2 145.2
SINGLE 93.5 93.5 112.2 121 129.8 121
TRIPLE 165 165 194.7 207.9 221.1 207.9
2+1 CHD (0-5,99) 116.6 116.6 136.4 145.2 156.2 145.2
2+1 CHD (6-11,99) 151 151 175.7 187 200.4 187
2+2 CHD (0-5,99) (0-5,99) 116.6 116.6 136.4 145.2 156.2 145.2
2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 151 151 175.7 187 200.4 187
2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 184.2 184.2 213.9 227.7 243.6 227.7
3+1 CHD (0-5,99) 165 165 194.7 207.9 221.1 207.9
3+1 CHD (6-11,99) 199.3 199.3 234 249.7 265.3 249.7
DELUXE SUITE
DOUBLE 156.2 156.2 165 176 195.8 176
SINGLE 129.8 129.8 138.6 147.4 165 147.4
TRIPLE 221.1 221.1 234.3 247.5 277.2 247.5
2+1 CHD (0-5,99) 156.2 156.2 165 176 195.8 176
2+1 CHD (6-11,99) 200.4 200.4 211.7 225.2 250 225.2
2+2 CHD (0-5,99) (0-5,99) 156.2 156.2 165 176 195.8 176
2+2 CHD (0-5,99) (6-11,99) 200.4 200.4 211.7 225.2 249.9 225.2
2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 243.6 243.6 257.4 273.35 303 273.3
3+1 CHD (0-5,99) 221.1 221.1 234.3 247.5 277.2 247.5
RELEASE DAYS 3 3 3 7 7 7

Во цената не е вклучено: туристичка такса по лице на ден од 2еур, и дете 1еур од 2-11,99год

Минимум престој од 2 ноќевања.

Политика на отказ на резервација:

  • До 8 дена пред пристигање без пенали
  • Од 7 до 0 дена пред пристигање – 90% пенали

 

Минимум престој 2 ноќи