Ботаника 3* – Сандански

Ботаника 3* – Сандански

Цените се за СОБА на ДЕН

сместување само ноќевање ноќевање со појадок
Еднокреветна стандард соба (SGL standard)
  1adl 18€ 25€
  1adl+1chd 0-1,99 18€ 25€
Двокреветна стандрад соба ( DBL standard)
  2adl 23€ 37€
  2adl+1chd 0-1,99 23€ 37€
  2adl+1chd 2-11,99 29€ 47€
  3adl 35€ 56€
Студио ( STD )
  2adl 38€ 52€
  2adl+1chd 0-1,99 38€ 52€
  2adl+1chd€ 2-11,99 44€ 62€
  3adl 50€ 71€
Апартман со 1 спална соба (1 bedroom APP)
  2adl 42€ 56€
  2adl+1chd 0-1,99 42€ 56€
  2adl+1chd€ 2-11,99 48€ 66€
  3adl 54€ 75€
Апартман со 2 спални соби   (2 bedroom APP)
3adl 51€ 72€
4adl 51€ 72€
4adl+1chd 0-1,99 51€ 79€
4adl+1chd 2-11,99 57€ 89€
5adl 63€ 99€

Цените се во € се плаќа во денари, 1€ = 62 денари
Цените НЕ ВАЖАТ за национални и верски празници, семинари, конгреси.
Дете до 2 години се сместува бесплатно.
Легенда : adl – возрасен,   chd – дете

Доплата за користење на ден на СПА центар на хотел Медите 5* :  возрасен 10,  дете 2-11,99 г. 5€


Во цените Е вклучено
:


Ноќевање или ноќевање со појадок ( према табелата )

Користење на стариот СПА центар
Паркинг,
Туристичка такса

Во цените НЕ Е вклучено: 
Доплата за користење СПА центарот на хотел Медите 5*

Превоз,

Патничко осигурување