Автокамп Крани

You are currently viewing Автокамп Крани

КАПРИ во Крани…секоја година се повеќе и повеќе го враќаме сјајот, убавината и животот во КРАНИ и Преспанското Езеро!

Автокампот Крани располага со 30 апартмани и 20 бунгалови секој со по 2 соби, 4 кревети, бања, кујна и тераса.
За рекреација на гостите, автокампот нуди плажа со 200 лежалки, шанк на плажа, одбојка на песок како и кошаркарско игралиште.

За сите љубители на чист воздух и мирен одмор, ова е одлична локација да го поминат својот одмор.

 

ЦЕНОВНИК ЗА СЕЗОНА ЛЕТО 2021

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО НОЌЕВАЊЕ

Жолти Бунгалови – 1500 денари

Црвени Нови Бунгалови – 1700 денари

 

  • Туристичка такса 40 денари по лице по ноќевање ( возрасни над 18 години)
  • Отказ на резервација:  пенали за отказ се 20% од самиот старт на резервацијата без разлика колку дека пред поаѓање се откажува.