Atrium Thassos 4*

You are currently viewing Atrium Thassos 4*

Регуларна понуда од Atrium Thassos 4*

 

 

 

ATRIUM 4* THASSOS                                                                                     www.atriumthassos.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЧЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

10/0/4/15

20.05-31.05

01.10-10.10

01.06-30.06

16.09-30.09

01.07-22.07

25.08-15.09

23.07-24.08

Double Classic

47

70

90

111

Трето лице

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 год.

50%

50%

50%

50%

Maisonette Up to 4 pax Family

85

119

157

189

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Maisonette Up to 4 pax Superior

97

127

170

202

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Maisonette Executive Up to 6 pax

111

140

192

210

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Петто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Шесто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

4 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Suite Up to 4 pax Family

73

111

144

176

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Мин. престој

1

1

3

3

Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancellation policy:

7-3 days before the arrival 50%

2-0 days before the arrival 100%

Non-show or early departure 100%