ALBANIAN STAR 4* ДРАЧ

You are currently viewing ALBANIAN STAR 4* ДРАЧ

Хотелот Албанијан Стар 4* е лоциран на сама плажа, на само 5км од Драч, располага со приватна песочна плажа со многу водни активности, ресторан и бар во склоп на хотелот, фитнес и базен. Сите соби во хотелот се климатизирани, имаат мини бар, сателитска тв , сопствен тоалет со туш и бањарки, сеф, балкон со поглед на море или базен и градина.

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН (хотелот буди можност и за цел пансион, или се вклучено)

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕУР, ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ОД 61,8МКД

ALBANIAN STAR HOTEL / 4 STAR / DURRES
ПОЛУПАНСИОН 03.01.2021
30.04.2021
01.05.2021
31.05.2021
01.06.2021
14.06.2021
15.06.2021
30.06.2021
01.07.2021
31.08.2021
01.09.2021
14.09.2021
15.09.2021
30.09.2021
01.10.2021
31.10.2021
01.11.2021
28.12.2021
ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
STANDARD PARK SIDE BALCONY
DOUBLE 51 57.2 66 77 90.2 77 66 57.2 51
SINGLE 40 44 52 60 71 60 52 44 40
TRIPLE 72.6 79.2 95.7 108.9 128.7 108.9 95.7 79.2 72.6
1+1 CHD (0-5,99) 39.6 44 51.7 59.4 70.4 59.4 51.7 44 39.6
1+1 CHD (6-11,99) 66.2 74 87.2 100.4 119.2 100.4 87.1 74 66.2
1+2 CHD (0-5,99) (0-5,99) 40 44 52 60 71 60 52 44 40
1+2 CHD (6-11,99) (0-5,99) 66.2 74 87.2 100.4 119.2 100.4 87.1 74 66.2
1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 92 103 122 141 167 141 122 103 92
2+1 CHD (0-5,99) 50.6 57.2 66 77 90.2 77 66 57.2 50.6
2+1 CHD (6-11,99) 63.1 72 82.5 96 113 96 83 72 63.1
STANDARD SEA SIDE BALCONY
DOUBLE 52.8 63.8 72.6 83.6 96.8 83.6 72.6 63.8 52.8
SINGLE 40.7 48.4 56.1 64.9 75.9 64.9 56.1 48.4 40.7
TRIPLE 75.9 89.1 102.3 115.5 135.3 115.5 102.3 89.1 75.9
1+1 CHD (0-5,99) 40.7 48.4 56.1 64.9 75.9 64.9 56.1 48.4 40.7
1+1 CHD (6-11,99) 68.4 81.6 95 109.3 128 109.3 95 81.6 68.4
1+2 CHD (0-5,99) (0-5,99) 40.7 48.4 56.1 64.9 75.9 64.9 56.1 48.4 40.7
1+2 CHD (6-11,99) (0-5,99) 68.4 81.6 95 109.3 128 109.3 95 81.6 68.4
1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 95.1 113.8 133 152.5 179 152.5 133 113.8 95.1
2+1 CHD (0-5,99) 52.8 63.8 72.6 83.6 97 83.6 72.6 63.8 52.8
2+1 CHD (6-11,99) 65.7 79.3 90.5 104 120.6 104 90.5 79.3 65.7
SUPERIOR PARK SIDE BALCONY
DOUBLE 57.2 63.8 72.6 83.6 96.8 83.6 72.6 63.8 57.2
SINGLE 44 48.4 56.1 64.9 75.9 64.9 56.1 48.4 44
TRIPLE 79.2 89.1 102.3 115.5 135.3 115.5 102.3 89.1 79.2
1+1 CHD (0-5,99) 44 48.4 56.1 64.9 75.9 64.9 56.1 48.4 44
1+1 CHD (6-11,99) 74 81.6 94.9 109.3 128 109.3 94.9 81.6 74
1+2 CHD (0-5,99) (0-5,99) 44 48.4 56.1 64.9 75.9 64.9 56.1 48.4 44
1+2 CHD (6-11,99) (0-5,99) 74 81.6 94.9 109.3 128 109.3 94.9 81.6 74
1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 103 113.8 132.6 152.5 179 152.5 132.6 113.8 103
2+1 CHD (0-5,99) 57.2 63.8 72.6 83.6 96.8 83.6 72.6 63.8 57.2
2+1 CHD (6-11,99) 109.7 122.3 141.1 162 189 162 141.1 122.3 109.7
SUPERIOR SEA SIDE BALCONY
DOUBLE 60 68.2 79.2 88 103.4 88 79.2 68.2 60
SINGLE 45.1 54 61.6 69.3 80.3 69.3 61.6 54 45.1
TRIPLE 82.5 95.7 112.2 125.4 145.2 125.4 112.2 95.7 82.5
1+1 CHD (0-5,99) 45.1 53.9 61.6 69.3 80.3 69.3 61.6 53.9 45.1
1+1 CHD (6-11,99) 76.1 90.5 103.7 117 135.7 117 103.7 90.5 76.1
1+2 CHD (0-5,99) (0-5,99) 45.1 53.9 61.6 69.3 80.3 69.3 61.6 53.9 45.1
1+2 CHD (6-11,99) (0-5,99) 76.1 90.5 103.7 117 135.7 117 103.7 90.5 76.1
1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99) 106 126 144.8 164 190.1 164 144.8 126 106
2+1 CHD (0-5,99) 59.4 68.2 79.2 88 103.4 88 79.2 68.2 59.4
2+1 CHD (6-11,99) 73.8 85.14 98.7 110 128.8 110 98.7 85.14 73.8

Во цените не е вклучена задолжителна туристичка такса од 2еур по лице на ден и 1еур за деца од 2-11,99год

Минимум престој од 5 ноќевања

Политика на отказ на резервација:

До 8 дена пред пристигање – без пенали, по овој период 1 ноќевање пенали