Ajul Luxury Hotel & Spa 5*

You are currently viewing Ajul Luxury Hotel & Spa 5*

First Minute понуда од Ajul Luxury Hotel & Spa 5*

 

 

 

 

 

AJUL LUXURY HOTEL & SPA 5* AGIA PARASKEVI

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО

10/1

01.05-18.05

19.05-26.05

18.09-27.09

27.05-03.06

04.06-23.06

05.09-17.09

24.06-07.07

29.08-04.09

08.07-22.07

23.07-28.08

28.09-14.10

15.10-28.10

Deluxe Bungalow Sea View

297

315

409

387

466

488

574

283

242

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Deluxe Double Room

170

179

236

222

258

269

313

163

140

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Deluxe Room Sharing Pool

262

279

361

342

412

433

508

251

214

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Deluxe Triple Room

170

179

236

222

258

269

313

163

140

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Executive Bungalow Sea View

416

464

649

588

763

824

922

404

332

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Executive Bungalow Sea View Private Pool

462

515

722

653

849

917

1025

449

369

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Prestige Bungalow Suite One Bedroom Private Pool

508

568

830

752

976

1100

1230

494

405

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Promo Deluxe Room

158

168

218

207

240

252

291

152

130

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Prestige Villa One Bedroom Private Pool

559

624

912

827

108

1210

1353

544

446

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Deluxe Family Room

305

339

476

431

559

604

675

296

243

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

3 дете од 2-12.99 год.

25%

25%

25%

25%

25%

25%

25%

25%

25%

Executive Bungalow Suite Sea View Private Pool

420

469

656

593

771

834

932

409

335

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

3 дете од 2-12.99 год.

25%

25%

25%

25%

25%

25%

25%

25%

25%

Executive Bungalow Suite Sea View

378

422

590

535

694

749

838

367

302

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-12.99 год.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

50%

3 дете од 2-12.99 год.

25%

25%

25%

25%

25%

25%

25%

25%

25%

Executive Villa Two Bedroom with Private Pool up to 6 pax

(за соба)

3352

3740

5475

4958

6438

7257

8117

3259

2672

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

4 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Presidential Villa Two with Private Pool up to 6 pax

(за соба )

3688

4115

6021

5453

7081

7983

8928

3586

2940

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

4 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Royal Villa Two Bedroom with Private Pool up to 8 pax

( за соба)

4057

4527

6624

5998

7790

8781

9822

3945

3232

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Петто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Шесто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

4 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

5 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

6 дете од 0-12.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Минимум престој

3

5

5

5

5

5

5

5

1

Stayover tax 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelled 3-7 days before check-in 50% of total amount

Cancelled 1-2 days before check-in 100% of total amount

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2023 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2023 ДОПОЛНИТЕЛНИ 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.05 ДО 15.06.2023 И ОД 15.09 ДО 31.10.2023

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ