08-ми Декември : Попова Шапка

08-ми Декември : Попова Шапка

Хотел АРЕНА 3* 

 
Полн пансион Цена
2 ноќевања 3.300 ден.
3 ноќевања 4.950 ден.
4 ноќевања 6.600 ден.

Дадените цена се по лице за 2, 3 или 4 ноќевање и вклучуваат :

 • Ноќевање со појадок, ручек, вечера
 • Користење на базен и СПА Центар
 • Интернет, паркинг

 

 • Деца до 5.99 год. се сместуваат бесплатно
 • Деца од 6-11.99 год. – доплата 50% од сумата

Можност за користење на ваучери за домашен туризам
Доплата за туристичка такса – 40 ден по лице на ден (се плаќа во агенција)

Хотел СКАРДУС 4* 

 
Полупансион Цена
2 ноќевања 4.216 ден.
3 ноќевања 6.324 ден.
4 ноќевања 8.432 ден.

Дадените цена се по лице за 2, 3 или 4 ноќевање и вклучуваат :

 • Ноќевање со појадок и вечера
 • Користење на базен и СПА Центар
 • Интернет, паркинг
 • Деца до 4.99 год. се сместуваат бесплатно
 • Деца од 5-11.99 год. – доплата 50% од сумата

Можност за користење на ваучери за домашен туризам
Доплата за туристичка такса – 40 ден по лице на ден (се плаќа во агенција)

Хотел БОРА 3* 

 

 
Полупансион Цена
2 ноќевања 3.100 ден.
3 ноќевања 4.650 ден.
4 ноќевања 6.200 ден.

Дадените цена се по лице за 2, 3 или 4 ноќевање и вклучуваат :

 • Ноќевање со појадок и вечера
 • Интернет, паркинг
 • Деца до 7.99 год. се сместуваат бесплатно
 • Деца од 8-11.99 год. – доплата 70% од сумата

Доплата за туристичка такса – 40 ден по лице на ден (се плаќа во агенција)

Хотел КОНАК 3* 

 
Ноќевање со појадок Цена
2 ноќевања 2.400 ден.
3 ноќевања 3.600 ден.
4 ноќевања 4.800 ден.

Дадените цена се по лице за 2, 3 или 4 ноќевање и вклучуваат :

 • Ноќевање со појадок
 • Користење на сауна
 • Интернет, паркинг
 • Деца до 5.99 год. се сместуваат бесплатно
 • Деца од 6-11.99 год. – доплата 70% од сумата

Доплата за туристичка такса – 40 ден по лице на ден (се плаќа во агенција)