1ви МАЈ ВО КАЛИТЕА

You are currently viewing 1ви МАЈ ВО КАЛИТЕА

1 Ви Мај Калитеа

 

 

1.ден 29.04.2023

Состанок на групата во 04.00 часот од Дрво Декор од Скопје и Автобуска Станица Транскоп во Битола. Поаѓање во 04.30 часот . Патувањето продолжува за Калитеа со попатна посета на  Солун поточно посета на трговскиот центар Космос и слободно време за Шопинг и слободни активности. Поагање за Калитеа околу  12.00 Часот по локално време. Сместување во одбраните апартмани.Ноќевање

 

2.ден 30.04.2023

 Слободно време за индивидуални активности и прошетки.Во вечерните часови фаултативна посета на Афитос. Ноќевање

 

3.ден 01.05.2023

 Слободно време за индивидуални активности и одјавување од собите до 11 часот. Во Договореното време околу 13h поагање за Македонија

 

Цена по лице: 59 Евра по лице за сместување во ( Димитра, Мариа, Меропи) – 10 Евра попуст за резервации до 31/03/2023

                          69 Евра по лице за сместување во ( Посеидон, Теа) – 10 Евра попуст за резервации до 31/03/2023

      89 Евра по лице за сместување во Хотел Maya Bay ( доплата +10 евра по лице за соба со поглед на море)

 

 

Во цената е вклучено:

2 Ноќевања во Апартманско сместување во Калитеа во една од избраните вили/хотел

Автобуски превоз на Релација Скопје или Битола до Халкидики

Попатна посета на трговскиот центар Космос во Солун

Прво  и Второ  дете до 11,99- 10 Евра од Редовната цена 

 

 

Во цената не е вклучено:

факултативна посета на Афитос 5 Евра по лице

Сопствен превоз -10 Евра по лице на редовни цени

 

 

Важат општите услови за патување на  ЈК Травел и ТА. Миг Травел